Waarom Een Strafrechtadvocaat In De Hand Nemen?
In de complexe wereld van het strafrecht is juridische bijstand essentieel. Of u nu beschuldigd wordt van een misdrijf of u bent betrokken bij een strafzaak, een gespecialiseerde strafrechtadvocaat kan van onschatbare waarde zijn. Maar waarom een strafrechtadvocaat kiezen en wat maakt Strafzaak-Advocaten het beste kantoor voor uw zaak? Dat leggen wij uit op deze pagina.
ADVOCATENGratis adviesgesprek

Daarom kiest u voor Strafzaak Advocaten

Zeer ervaren advocatenkantoor in strafrecht, al meer dan 40 jaar

Het team van Strafzaak Advocaten is het meest ervaren team in Nederland inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Dit zorgt voor de grootste kans op vrijspraak.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Onze cliënten staan bovenaan. De politie en het OM werken 24/7, dus wij ook! Zo kunnen wij u helpen wanneer u dit het hardste nodig heeft.

Kosteloos intake/advies gesprek

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek om uw zaak te bespreken op ons kantoor in Den Haag of telefonisch.

Werkzaam in heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Welke rechtsgebieden zijn er binnen het strafrecht?

Het strafrecht omvat diverse gebieden, waaronder misdrijven zoals diefstal en geweld, en overtredingen zoals verkeersovertredingen. De maximale straffen variëren sterk, van boetes tot gevangenisstraffen. Waarom een strafrechtadvocaat hierin cruciaal is, ligt aan hun diepgaande kennis van deze rechtsgebieden.

Typen strafzaken die wij behandelen

Onze sectie van strafzaak advocaten Rotterdam behandelt een divers scala aan strafzaken.

Diefstal & beroving

Mishandeling

Wapens & Munitie

Oplichting & Fraude

Zedendelicten

Opiumwet

Wegenverkeerswet

Slachtofferzaken

Moord & Doodslag

Wat kost een strafrechtadvocaat

De kosten voor een strafrechtadvocaat variëren en zijn afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de ervaring van de advocaat. Bij Strafzaak-Advocaten bieden we transparante tarieven en flexibele betalingsmogelijkheden, omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op deskundige juridische bijstand.

Wat kan een strafrechtadvocaat voor mij doen?

Van het vertegenwoordigen bij politieverhoren tot het pleiten in de rechtbank, een strafrechtadvocaat biedt een breed scala aan diensten. Ze zijn getraind om bewijs te analyseren, strategieën te ontwikkelen, en uw rechten te beschermen. Waarom een strafrechtadvocaat onmisbaar is, blijkt uit hun vermogen om de best mogelijke uitkomst voor hun cliënten te bewerkstelligen.

Wat is een strafrecht advocaat?

Een strafrechtadvocaat is een juridisch expert gespecialiseerd in het strafrecht. Deze advocaten bieden niet alleen verdediging in de rechtbank, maar geven ook essentieel advies en ondersteuning tijdens het gehele juridische proces. Waarom een strafrechtadvocaat essentieel is, wordt duidelijk wanneer we kijken naar de complexiteit en de mogelijke gevolgen van strafzaken.

Waarom is Strafzaak Advocaten het beste advocatenkantoor?

Strafzaak-Advocaten onderscheidt zich door ervaren advocaten met een diepgaande kennis van het strafrecht en een bewezen staat van dienst. Ons team is toegewijd aan het behalen van de beste resultaten voor onze cliënten. Waarom een strafrechtadvocaat van ons kantoor? Omdat wij uw zaak behandelen met de zorg en aandacht die het verdient.

Leg uw zaak vandaag nog aan ons voor

Waarom een strafrechtadvocaat in de arm nemen? Omdat een goede verdediging het verschil kan maken tussen veroordeling en vrijspraak. Bij Strafzaak-Advocaten bent u verzekerd van deskundige juridische bijstand. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en laat ons u bijstaan in uw strafzaak.

Ervaringen van cliënten

"Vrijspraak"

Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

"Lagere straf dan het OM wilde"

Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

"Zeer tevreden"

Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

Strafrechtadvocaat inschakelen? Ontmoet onze top strafrechtadvocaten.

Edwin Breetveld Waarom een strafrechtadvocaat

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.
Jeremy Rens Waarom een strafrechtadvocaat

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.
Michael Berkel Waarom een strafrechtadvocaat

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Opgeroepen voor een politieverhoor of een dagvaarding ontvangen? Leg uw zaak nu voor!

Vul het formulier in en een strafrechtadvocaat neemt contact met u op.

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat