Verkeersrechtadvocaat

Bent u betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval, waarbij u te snel reed of onder invloed was van alcohol en/of drugs? Dan loopt u het risico vervolgt te worden en dat u uw rijbewijs moet inleveren. De straffen voor dergelijke overtredingen zijn sinds de invoering van een nieuwe wet in 2020 aanzienlijk strenger geworden. Om deze reden is het essentieel om de hulp in te schakelen van een ervaren verkeersrechtadvocaat. Daarnaast kunnen wij u helpen bij rijbewijsinname en strafrechtelijke vervolging. Ons team staat voor u klaar en kan u vandaag nog bijstaan. Neem contact met ons op via 070-3631961.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Wanneer moet ik een verkeersrechtadvocaat inschakelen?

U kunt contact met ons opnemen indien u betrokken bent bij of te maken heeft met één van onderstaande situaties:

Ernstige verkeersovertredingen met letsel tot gevolg: Als u betrokken bent geweest bij een ernstig verkeersongeval waarbij er letsel of aanzienlijke materiële schade is ontstaan.

Rijbewijsinname: Als uw rijbewijs is ingevorderd door de politie vanwege een verkeersovertreding.

Geschillen met verzekeringsmaatschappijen: Als u een geschil heeft met uw verzekeringsmaatschappij over dekking, schadevergoeding of andere kwesties na een verkeersongeval.

Verkeersboetes en bekeuringen: Als u het niet eens bent met een verkeersboete of bekeuring.

Rijontzegging of strafrechtelijke vervolging: Als u dreigt uw rijbewijs voor langere tijd kwijt te raken of als u wordt geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging na een ernstige verkeersovertreding.

Dagelijks staan onze ervaren verkeersrechtadvocaten voor u klaar. Wij zorgen voor vrijspraak of wij zorgen ervoor dat uw straf, en/of te betalen schadevergoeding, beperkt blijft. Leg uw zaak nu gratis aan ons voor.

 

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Wat wordt bedoeld met verkeersrecht?

Verkeersrecht is een tak binnen het Nederlands recht wat de regels en voorschriften beschrijft met betrekking tot het verkeer op de weg. Het omvat wetten, voorschriften en juridische procedures die van toepassing zijn op bestuurders, voertuigen en andere weggebruikers.

Het verkeersrecht regelt verschillende aspecten van het verkeer, zoals verkeersregels, verkeersovertredingen, aansprakelijkheid bij verkeersongevallen, rijbewijzen, verzekeringskwesties, boetes en straffen, en geschillen met betrekking tot verkeersongevallen.

Daarom kiest u voor Strafzaak Advocaten indien u verdachte bent van een misdrijf in het verkeer.

 • Specialistische kennis: Wij zijn een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in strafzaken met betrekking tot het verkeersrecht. We hebben diepgaande kennis en ervaring opgebouwd in dit specifieke rechtsgebied. Het verkeersrecht kan namelijk erg complex zijn, met verschillende regels en voorschriften die van invloed zijn op uw zaak.
 • Ervaring in verkeersrechtzaken: We hebben uitgebreide ervaring (+40 jaar) in het behandelen van verkeersrechtzaken. Of het nu gaat om overtredingen zoals te hard rijden, rijden onder invloed, roekeloos rijgedrag of zelfs ernstigere aanklachten zoals het veroorzaken van een ongeval met letsel of dood tot gevolg, wij hebben de expertise om u bij te staan met maximaal resultaat.
 • Deskundigheid in het proces: Het proces van een verkeerszaak kan ingewikkeld zijn. Het is essentieel om een verkeersrechtadvocaat aan uw zijde te hebben die bekend is met het proces en u door elke stap kan begeleiden. Wij begrijpen de complexiteit van het verkeersrechtelijk proces en zullen ervoor zorgen dat uw rechten worden beschermd en u uiteindelijk wordt vrijgesproken of een minimale straf krijgt.
 • Persoonlijke aandacht: We geloven in het bieden van persoonlijke aandacht aan elke cliënt. We zullen uw zaak grondig onderzoeken, alle beschikbare bewijzen analyseren en een strategie ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke situatie. We begrijpen dat elke zaak uniek is en zullen ons volledig inzetten om de best mogelijke uitkomst voor u te behalen.
 • Sterke verdediging: We zullen mogelijke fouten in het bewijsmateriaal onderzoeken, getuigenverklaringen in twijfel trekken en uw zaak met overtuiging verdedigen.
 • Resultaatgericht: We zullen samen met u de beste strategie bepalen en ons inzetten om een positieve uitkomst te bereiken. Of het nu gaat om het verminderen van de aanklacht, het verkrijgen van vrijspraak of het onderhandelen over een gunstige schikking, we zullen er alles aan doen om uw zaak succesvol af te ronden.

  In een zaak met betrekking tot het verkeersrecht, kunt u op ons vertrouwen voor deskundige juridische bijstand en een effectieve verdediging.

  Wat zijn de kosten van een verkeersrechtadvocaat?

  Onze verkeersrechtdvocaten werken standaard volgens ons uurtarief. Vooraf bespreken we altijd met u de kosten en wat u ongeveer kunt verwachten. Daarnaast kunnen wij u Pro Deo verdedigen indien dit mogelijk is binnen uw financiële situatie. Leg uw zaak gratis aan ons voor, zodat wij kunnen bekijken of Pro Deo mogelijk is voor u.

  Start een gratis adviesgesprek met een verkeersrechtadvocaat

  Kosteloos intake/advies gesprek

  Bent u verdachte in een verkeersrechtzaak? Bespreek dan kosteloos uw situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om u te helpen en het eerste gesprek is gratis.

  Ervaren verkeersrechtadvocaten

  Een specialisme van Strafzaak advocaten is verkeersrecht. Wij staan veel cliënten bij die o.a. worden verdacht van een misdrijf in het verkeer. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het beste in staat om uw verdediging te voeren.

  24/7 bereikbaar voor onze cliënten

  Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook. 

  Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

  Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

  Vaste en transparante tarieven

  Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

  Dit zijn onze top verkeersrechtadvocaten.

  Het team van Strafzaak Advocaten bestaat uit enkel top strafrechtadvocaten, gespecialiseerd in verkeersrechtzaken. Met de hulp van onze advocaten heeft u de grootste kans om vrijgesproken te worden of om een minimale straf te krijgen. Neem nu gratis contact op om uw zaak te bespreken.

  Edwin Breetveld verkeersrechtadvocaat

  Edwin Breetveld

  Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

  Jeremy Rens verkeersrechtadvocaat

  Jeremy Rens

  Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

  Michael Berkel verkeersrechtadvocaat

  Michael Berkel

  Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

  Ervaringen van cliënten

  "Vrijspraak"

  Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

   

  "Lagere straf dan het OM wilde"

  Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

   

  "Zeer tevreden"

  Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

   

  Vul het formulier in en een verkeersrechtadvocaat neemt contact met u op.

  Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

  Bel ons

  Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat