Verdacht van mishandeling

Wordt u verdacht van mishandeling? Onze strafrecht advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring in het strafrecht en hebben veel cliënten bijgestaan in verschillende mishandelingszaken. Wij garanderen dan ook de best mogelijke verdediging. U kunt altijd kosteloos uw zaak bespreken met één van onze advocaten, stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Ik word verdacht van mishandeling, en nu?

Dat is natuurlijk uiterst vervelend, maar wij kunnen u helpen. Is één van onderstaande situaties op u van toepassing?

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een OM hoorzitting?

 U heeft een dagvaarding ontvangen?

U wordt mogelijk gezocht door de politie of wordt in de gaten gehouden?

U bent uitgenodigd voor een politieverhoor?

Neem in deze gevallen direct contact met ons op. Onze advocaten hebben ontzettend veel ervaring met mishandelingszaken en kunnen u hierin zeer deskundig bijstaan. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen indien u wordt verdacht van mishandeling?

Geweldsdelicten, zoals mishandeling, worden door het Openbaar Ministerie met hoge prioriteit behandeld. Dit aangezien dergelijke delicten vaak veel en langdurig impact hebben op slachtoffers. Dit leidt daarom vaak tot hoge strafeisen. Ons kantoor staat al jaren succesvol cliënten bij die worden verdacht van mishandeling. Wij zorgen ervoor dat cliënten worden vrijgesproken of dat de straf zo laag mogelijk uitvalt. Lager dan dat het OM wil. Daarnaast treffen wij waar mogelijk, en indien gewenst, een schikking met het OM. 

Onze advocaten staan u bij waar nodig: de zitting op de rechtbank, het politieverhoor of zelfs voordat u bent gearresteerd. Wij zorgen dat u altijd de best mogelijke verdediging krijgt om het maximale resultaat te halen in uw zaak. Dit realiseren wij o.a. door:

1. Persoonlijk contact tussen u als cliënt en uw advocaat.
2. Het volledige dossier rondom uw zaak te verkrijgen en met u te delen.
3. Ons vast te bijten in uw dossier en te onderzoeken welke strategieën en kansen er zijn m.b.t de verdediging.
4. Samen met u te bepalen welke strategie er gekozen wordt voor uw verdediging.
4. U voor te bereiden op vragen vanuit de rechter, het OM en de politie.
5. 24/7 bereikbaar te zijn indien u ons met spoed nodig heeft. Daarnaast staan wij in heel Nederland onze cliënten bij en bezoeken wij ook onze cliënten in detentie (gevangenis en/of politiecel).

Welke straf kan worden opgelegd bij een mishandeling?

De hoogte van de straf bij een mishandeling hangt af van de ernst van het delict. De maximale gevangenisstraf is 4 jaar. Tevens kunt u een geldboete krijgen van de vierde categorie. Dat betreft maximaal € 21.750,-. Indien u wordt verdacht van mishandeling kan de mishandeling worden onderverdeeld in drie categorieën. Dat is 1. een eenvoudige mishandeling met licht letsel. Of 2. een mishandeling met zwaar lichamelijk letsel. Tot slot 3. een zware mishandeling met zwaar lichamelijk letsel. De categorie, waarbinnen de mishandeling valt, zal bepalend zijn voor de hoogte van de straf. Onze advocaten garanderen de best mogelijke verdediging en gaan voor het hoogst mogelijke resultaat in uw zaak. Van vrijspraak tot een zo laag mogelijke straf of een schikking met het OM.

Transparante tarieven & Pro Deo

Ons kantoor hanteert, ook bij zaken die betrekking hebben op mishandeling, transparante tarieven. Het kan daarnaast zo zijn dat de verdediging Pro Deo uitgevoerd kan worden door ons team van advocaten, maar dit hangt af van uw persoonlijke situatie. Leg ook daarom uw zaak voor aan een strafzaak advocaat. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Kosteloos intake/advies gesprek

Wordt u verdacht van een mishandeling? Bespreek dan kosteloos uw situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om u te helpen en het eerste gesprek is gratis.

Ervaren advocaten in mishandelingszaken

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Wij staan veel cliënten bij die o.a. worden verdacht van mishandeling. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het best in staat om uw verdediging te voeren.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook. 

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Advocaat mishandelingszaak inschakelen?

Hieronder treft u ons team van gespecialiseerde strafrecht advocaten. Ons doel is in uw zaak: een zo positief mogelijk resultaat voor u te behalen. Ons team is ervaren, doorstastend, volhardend en heeft veel ervaring in mishandelingszaken. Iedere keer zorgt dit voor een goed resultaat en een goede cliëntervaring. Schakel een advocaat van  Strafzaak Advocaten in als u wordt verdacht van mishandeling en u staat een stuk sterker!

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Advocaten van Strafzaak Advocaten - Michael Berkel

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

"Lagere straf dan het OM wilde"

Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

 

"Vrijspraak"

Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

 

"Zeer tevreden"

Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

 

Verdacht van mishandeling en opgeroepen voor een politieverhoor of een dagvaarding ontvangen? Bel voor een gratis adviesgesprek. Wij staan u bij!

Vul het formulier in en een advocaat neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat