Op zoek naar een Strafzaak Advocaat?

Een strafzaak advocaat inschakelen is erg belangrijk en zeer verstandig om te doen als u met justitie in aanraking bent gekomen. Bent u opgepakt, opgeroepen voor een politieverhoor of OM-hoorzitting of heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat één van onze gespecialiseerde en zeer ervaren strafadvocaten u dan bijstaan. Wij zorgen voor een zo positief mogelijke uitkomst in uw zaak; vrijspraak of een zo laag mogelijke straf.

Onze strafzaak specialistenGratis adviesgesprek

Daarom kies je voor sTRafZaak advocaten:

USP's goede strafrecht advocaat  Juridisch team met meer dan 40 jaar ervaring in het strafrecht
USP's goede strafrecht advocaat  Onze doel is altijd vrijspraak of een zo laag mogelijke straf
USP's goede strafrecht advocaat  Brede expertise op het gebied van strafzaken
USP's goede strafrecht advocaat  24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
USP's goede strafrecht advocaat  Persoonlijk contact tussen cliënt en advocaat

"Top Strafzaak advocaat"

Ze hebben een celstraf voorkomen met een sterk verweer, echt superblij.

Stefan

 

"Persoonlijk en professioneel"

Het persoonlijke contact heeft mij erg geholpen. Tijdens en na de behandeling van mijn zaak. Zeer professionele advocaten.

K.

 

"Top advocaten"

Beste resultaat mogelijk, beter dan ik had verwacht. Zeer professioneel en doortastend.

M.

 

Bij spoed altijd een strafzaak advocaat tot uw beschikking, 24 uur per dag - 7 dagen per week

Wanneer kan een strafzaak advocaat u helpen?

Indien u in aanraking komt met justitie zorgt dat vaak voor een vervelende situatie. U heeft vaak geen idee wat uw rechten zijn en wat u het beste kunt doen om te zorgen dat uw zaak in uw voordeel uitpakt. Daarnaast zijn er verschillende (verzachtende) omstandigheden mogelijk van toepassing, die van invloed kunnen zijn op het uiteindelijke resultaat. Heeft u bijvoorbeeld al een strafblad? Een ervaren advocaat kan een goede inschatting maken van uw situatie, de kansen en mogelijkheden voor u. De rechten en plichten van justitie, maar ook van u. Dus bent u in aanraking gekomen met justitie, bijvoorbeeld dat u zich moet melden bij de rechtbank of de politie? Of u bent gearresteerd of verwacht u dat u binnenkort wordt gearresteerd? Neem dan snel contact op met een van onze advocaten, meld uw zaak bij ons aan en wij nemen kosteloos contact met u op om de mogelijkheden en uw zaak te bespreken. Vul het formulier in en een advocaat neemt kosteloos contact met u op. Met een goede strafzaak advocaat staat u niet alleen!

Een strafzaak advocaat voor iedere zaak. Dit zijn onze top advocaten.

De advocaten van strafzaak advocaten zijn zeer ervaren binnen het strafrecht. Onze juridische professionals hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van verschillende expertises binnen het strafrecht. Denk hierbij aan onder andere: mishandeling, diefstal en beroving, zedendelicten, drugsgerelateerde zaken, moord en doodslag, wapens en munitie en verkeersdelicten. Het inschakelen van onze specialisten zorgt ervoor dat uw kansen het grootste zijn.

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Advocaten van Strafzaak Advocaten - Michael Berkel

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Leg uw zaak nu voor aan een strafzaak advocaat

Het intakegesprek is kosteloos en hierin kunnen wij uw zaak beoordelen, bepalen welke mogelijkheden er zijn en hoe wij u kunnen helpen. Dit eerste intakegesprek is kosteloos.

kaart met locatie strafzaak advocaat

Strafzaak Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag

Kosteloos intakegesprek met een strafzaak advocaat

Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hier kunt u uw zaak aan ons voorleggen en kunnen onze advocaten een inschatting maken van de mogelijkheden

40 jaar ervaring in strafzaken

Ons team bestaat enkel uit zeer ervaren strafzaak advocaten. Het juridische team heeft meer dan 40 jaar ervaring,

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Een goede bereikbaarheid is van essentieel belang in strafzaken. U kunt immers 24/7 worden gearresteerd. Ons team is daarom 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Strafzaak advocaat in heel Nederland

Cliënten van Strafzaak Advocaten worden door heel Nederland vertegenwoordigd.

Heldere tarieven

Een strafzaak advocaat tegen een helder tarief, dat is onze filosofie. Misschien heeft u zelfs recht op gratis juridische bijstand (Pro Deo). Neem contact met ons op zodat wij kunnen bepalen of en welke kosten er in uw zaak van toepassing zijn.

Tarieven van een strafzaak advocaat

Hoeveel u voor uw strafzaak advocaat moet betalen hangt van een aantal verschillende factoren af. De ervaring van de advocaat, de locatie van de zaak en hoeveel werk er moet worden uitgevoerd, hebben allemaal invloed op de uiteindelijke kosten. Advocaten rekenen, net als alle andere professionals, een uurtarief op basis van hun ervaringsniveau en opleiding. Het gemiddelde tarief voor een advocaat om uw zaak te behandelen is € 195,- per uur.

Het tarief van een strafzaak advocaat bij Strafzaak Advocaten bedraagt tussen de € 150,- en € 254,-. Wij hanteren transparante tarieven en onze specialisten kunnen een inschatting maken van de kosten. Leg uw zaak daarom kosteloos voor aan één van onze advocaten.

Laat een gespecialiseerde strafzaak advocaat met u contact opnemen!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een strafzaak advocaat