Strafzaak Advocaat Rotterdam zorgt voor Het beste resultaat in uw zaak.

U bent gearresteerd of u bent opgeroepen voor een verhoor door de politie in Rotterdam of ergens anders in Nederland. Dan is dit het juiste moment om een strafzaak advocaat Rotterdam in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat u wordt vrijgesproken of dat de straf voor u zo gunstig mogelijk uitvalt. De kracht van ons kantoor is 40 jaar ervaring en een zeer persoonlijke aanpak. De beste strafzaak advocaten staan 24/7 gereed om u te verdedigen. Bel nu voor gratis advies.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Ik ben verdachte in een strafzaak, wat nu?

Dan heeft u z.s.m. een strafzaak advocaat Rotterdam nodig om uw belangen te behartigen. Er zijn een aantal situaties waarin u terecht gekomen kunt zijn, te weten:

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een OM hoorzitting.

U heeft een dagvaarding ontvangen.

U wordt mogelijk gezocht door de politie of wordt in de gaten gehouden.

U bent uitgenodigd voor een politieverhoor.

Een strafzaak advocaat Rotterdam kan u in deze situaties bijstaan en adviseren. Wij gaan mee naar verhoren en verdedigen u in de rechtbank. Leg uw zaak nu kosteloos voor aan een strafzaak advocaat.

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Typen strafzaken die wij behandelen

Onze sectie van strafzaak advocaten Rotterdam behandelt een divers scala aan strafzaken.

Diefstal & beroving

Mishandeling

Wapens & Munitie

Oplichting & Fraude

Zedendelicten

Opiumwet

Wegenverkeerswet

Slachtofferzaken

Moord & Doodslag

Pro Deo & tegen uurtarief

Vaak is het mogelijk om een strafzaak advocaat Rotterdam op basis van Pro Deo in te schakelen. Laat onze advocaten bekijken of dit ook voor u mogelijk is. Indien dit niet voor u van toepassing is, werken wij op basis van ons uurtarief. Laat uw zaak daarom kosteloos beoordelen door een strafzaak advocaat Rotterdam, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Waarom een strafzaak advocaat Rotterdam u het beste kan bijstaan?

Een advocaat is voor u als cliënt ontzettend belangrijk in een strafzaak en daarbuiten. Er zijn een aantal redenen waarom een advocaat voor u belangrijk is en waarom wij voor u de beste keuze zijn, te weten:

1. Een strafzaak advocaat Rotterdam beschermt u rechten tijdens het verhoor/proces
2. Wij zorgen voor persoonlijk contact tussen u als cliënt en uw advocaat.
3. Het volledige dossier rondom uw zaak te verkrijgen en met u te delen. We kunnen daarnaast getuigenverklaringen verzamelen, bewijsmateriaal analyseren en u adviseren over hoe u het beste kunt reageren op de aanklacht.
4. Ons vast te bijten in uw dossier en te onderzoeken welke strategieën en kansen er zijn m.b.t de verdediging.
5. Samen met u te bepalen welke strategie er gekozen wordt voor uw verdediging. 
6. U voor te bereiden op vragen vanuit de rechter, het OM en de politie.
7. Te onderhandelen met het OM om de aanklacht te verminderen of zelfs te laten vallen. We kunnen argumenten aandragen om te pleiten voor een minder ernstige straf, wat kan leiden tot een betere uitkomst voor u.
8. 24/7 bereikbaar te zijn indien u ons met spoed nodig heeft. Daarnaast staan wij in heel Nederland onze cliënten bij en bezoeken wij ook onze cliënten in detentie (gevangenis en/of politiecel).

Cliënten beoordelen ons met een 9.6

Wat te doen als u wordt gearresteerd in Rotterdam?

Een arrestatie kan een beangstigende en verwarrende ervaring zijn, vooral als u niet weet wat u kunt verwachten. Het is belangrijk om te weten wat uw rechten zijn en hoe u zich kunt beschermen tijdens het proces.

Hier zijn zaken waar u rekening mee kunt houden indien uw wordt gearresteerd:

  1. Blijf kalm en wees beleefd – Hoe moeilijk het ook kan zijn, het is belangrijk om kalm en beleefd te blijven tijdens de arrestatie. Vermijd argumenten of fysiek verzet, omdat dit uw situatie alleen maar kan verergeren. Luister naar de instructies van de politie en handel daarnaar.
  2. Vraag naar de reden van uw arrestatie – U heeft het recht om te weten waarom u wordt gearresteerd. Vraag de politie naar de reden van uw arrestatie en vraag om een ​​verklaring. Noteer zo nodig hun namen, het tijdstip van de arrestatie en de locatie.
  3. Vraag om een advocaat – U heeft het recht om een ​​advocaat te raadplegen wanneer u wordt gearresteerd. Vraag de politie om contact op te nemen met een advocaat, of neem zelf contact op met een advocaat zodra u de kans krijgt. Het is belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat te krijgen om uw rechten te beschermen en u te adviseren over uw opties.
  4. Zwijg en geef geen verklaringen zonder uw strafzaak advocaat Rotterdam – Het is van cruciaal belang dat u geen verklaringen aflegt zonder uw advocaat. U heeft het recht om te zwijgen en het is beter om niets te zeggen totdat u met uw advocaat heeft gesproken. Dit kan voorkomen dat u per ongeluk iets zegt dat tegen u kan worden gebruikt.
  5. Neem contact op met uw familie of vrienden – Als u wordt gearresteerd, heeft u misschien iemand nodig om u te helpen, zoals het regelen van een advocaat of het vinden van bewijsmateriaal dat uw onschuld bewijst. U heeft het recht om contact op te nemen met een familielid of vriend om u te helpen.

Indien u wordt gearresteerd in Rotterdam, is het van cruciaal belang om kalm te blijven en te weten rechten u heeft. Het inschakelen van een strafzaak advocaat Rotterdam kan u helpen om uw rechten te beschermen en de schade te minimaliseren of om ervoor te zorgen dat u wordt vrijgesproken. Neem contact op met één van onze ervaren strafzaak advocaten Rotterdam, om zo snel mogelijk uw zaak en de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van cliënten

"Vrijspraak"

Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

 

"Lagere straf dan het OM wilde"

Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

 

"Zeer tevreden"

Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

 

Daarom kiest u voor Strafzaak Advocaten

Zeer ervaren advocatenkantoor in strafrecht, al meer dan 40 jaar

Het team van Strafzaak Advocaten is het meest ervaren team in Rotterdam en Den Haag met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Dit zorgt voor de grootste kans op vrijspraak.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Onze cliënten staan bovenaan. De politie en het OM werken 24/7, dus wij ook! Zo kunnen wij u helpen wanneer u dit het hardste nodig heeft.

Kosteloos intake/advies gesprek

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek om uw zaak te bespreken op ons kantoor in Den Haag of telefonisch.

Werkzaam in Rotterdam & Den Haag

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag & Rotterdam. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Strafzaak advocaat Rotterdam inschakelen? Ontmoet onze top strafzaak advocaten.

Edwin Breetveld Strafzaak Advocaat Rotterdam

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens Strafzaak Advocaat Rotterdam

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel Strafzaak Advocaat Rotterdam

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Opgeroepen voor een politieverhoor of een dagvaarding ontvangen? Leg uw zaak nu voor!

Vul het formulier in en een strafzaak advocaat Rotterdam neemt contact met u op.

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat