strafrecht advocaat den haag

Bent u op zoek naar een goede strafrecht advocaat in Den Haag? Het team van Strafzaak Advocaten bestaat uit vier zeer deskundige strafrecht advocaten met meer dan 40 jaar ervaring. Onze advocaten hebben een brede expertise waarin wij onze cliënten 24/7 bijstaan. Denk aan o.a. diefstal, mishandeling, moord & doodslag, wapens, drugs, zedenzaken, wegenverkeerswet, fraude en slachtofferzaken.

ADVOCATENGratis inloopspreekuur

Strafrecht advocaat Den HAAG direct inschakelen?

U moet voorkomen bij de politierechter, kantonrechter of de rechtbank? Wacht niet en schakel direct een advocaat in om u bij te staan.

Foto locatie strafrechtadvocaat den haag op kaart

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u een dagvaarding ontvangen?

Indien u een dagvaarding heeft ontvangen komt er veel op u af. Tijdens de strafzaak kunnen onze zeer ervaren en deskundige strafrecht advocaten u bijstaan en helpen wij u in dit proces van het begin tot het einde. Indien dit nodig is, kunnen wij vandaag al voor u in actie komen. Voor spoedgevallen zijn onze advocaten 24/7 bereikbaar.

Nadat de officier van justitie de strafzaak, waarin u als verdachte bent aangemerkt, aan de rechter heeft voorgelegd, ontvangt u de dagvaarding. In de dagvaarding staat o.a. het strafbare feit waarvan u wordt verdacht. Daarnaast staat hierin bij welke rechtbank en wanneer u wordt verwacht voor de rechtszitting.

Na ontvangst van de dagvaarding is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een deskundige en ervaren strafrecht advocaat in te schakelen. Ons ervaren team van advocaten bijt zich graag vast in uw zaak.

Tijdens een politieverhoor een strafrecht advocaat Den Haag nodig?

Als u door de politie bent gearresteerd voor een strafbaar feit zal de politie u op het politiebureau verhoren. De officier van justitie zal bepalen of u langer vastgehouden mag worden. Als verdachte heeft u het recht om door een advocaat bijgestaan te worden tijdens een politieverhoor. Om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen, kunnen onze advocaten aanwezig zijn bij een dergelijk verhoor. Voorafgaand aan een politieverhoor bespreekt een strafecht advocaat Den Haag de strategie met u en onder andere welke vragen door de politie gesteld kunnen gaan worden.

Wat zijn de kosten van een strafrecht advocaat?

De kosten, voor uw als cliënt, zijn afhankelijk van uw situatie. Onze advocaten hanteren transparante tarieven. In bepaalde gevallen kunt u gebruik maken van gefinancierde rechtshulp. Leg uw situatie voor aan onze strafrechtadvocaten zodat zij kunnen beoordelen of ook u hierop aanspraak maakt.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Kosteloos intake gesprek

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek om uw zaak te bespreken op ons kantoor in Den Haag of telefonisch.

Zeer ervaren strafrecht advocaat Den Haag

Het team van Strafzaak Advocaten is zeer ervaren en wij zijn het beste in staat om een zo goed mogelijk resultaat te behalen in uw zaak. Binnen het juridische team is meer dan 40 jaar ervaring aanwezig m.b.t. het strafrecht.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

De rechtbank, het openbaar ministerie en de politie werken 24/7. Onze advocaten doen dit ook om u bij te staan, te adviseren en te helpen waar en wanneer nodig.

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Strafrecht advocaat Den Haag inschakelen?

Ons zeer deskundige team van strafrecht advocaten staat voor u klaar om u bij te staan. Het uitgangspunt van onze specialisten is om een zo positief mogelijke uitkomst voor u te realiseren. Dit kan zijn; vrijspraak, schikking, seponeren of een minimale straf. De combinatie van onze ervaring, doortastendheid en volharding spelen hierin een grote rol. Dit zorgt keer op keer voor een optimaal resultaat en een zeer postieve ervaring voor onze cliënten. Met een strafrecht advocaat Den Haag van Strafzaak Advocaten staat u een stuk sterker!

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Advocaten van Strafzaak Advocaten - Michael Berkel

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

"Zeer kundig"

Zeer ervaren advocaten die het maximale uit mij zaak hebben gehaald.

Nourdin S.

 

"Betrouwbaar en doortastend"

Met de hulp van Strafzaak Advocaten een goede schikking met het OM kunnen maken. Altijd bereikbaar en op de juiste momenten doortastend gehandeld

Pieter. K.

 

"Vrijspraak"

Eeuwig dankbaar ben ik voor de professionele hulp die ik heb gekregen in mijn zaak. 

Mo A.

 

Opgeroepen voor een politieverhoor of een dagvaarding ontvangen? Leg uw zaak nu voor!

Vul het formulier in en een strafzaakadvocaat neemt contact met u op.

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat