Slachtoffer van beroving?

Bij Strafzaak Advocaten begrijpen we dat een beroving een ingrijpende en traumatische ervaring is. Als slachtoffer van een beroving komt er veel op je af en is het belangrijk om de juiste ondersteuning en juridische hulp te krijgen. Onze ervaren advocaten staan klaar om je te helpen en te zorgen dat jouw stem wordt gehoord. Wij zorgen ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt en streven naar een rechtvaardige schadevergoeding. Op deze pagina leggen we uit hoe wij je kunnen bijstaan en waarom wij de beste keuze zijn.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Ik ben berooft, en nu?

Als slachtoffer van beroving wil je wellicht weten wat je rechten zijn en welke stappen je kunt ondernemen. Bevind je je in een van de onderstaande situaties? Neem dan direct contact met ons op.

  Je bent onlangs beroofd
  Je hebt melding gemaakt bij de politie en wacht op verdere actie
  Je hebt behoefte aan juridische ondersteuning en advies
  Je wilt een schadevergoeding eisen voor je geleden schade
  Je zoekt emotionele ondersteuning en begeleiding tijdens dit proces

Ons kantoor is gespecialiseerd in berovingszaken. Wij zorgen ervoor dat jouw stem wordt gehoord en dat je de hulp en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Bij ons heb je de grootste kans op een rechtvaardige schadevergoeding en de beste juridische ondersteuning.

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Hoe wij jou als slachtoffer van beroving kunnen helpen

Wanneer je slachtoffer bent van een beroving, kunnen de gevolgen zowel emotioneel als financieel zwaar zijn. Bij Strafzaak Advocaten begrijpen we de complexiteit van jouw situatie. Onze advocaten bieden niet alleen juridische bijstand, maar ook emotionele ondersteuning en praktische hulp. Wij zorgen ervoor dat je aangifte doet bij de politie en begeleiden je door het juridische proces. We werken nauw samen met Slachtofferhulp Nederland om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt.

Onze aanpak begint met een uitgebreid gesprek waarin we jouw situatie bespreken en je informeren over jouw rechten en mogelijkheden. Vervolgens stellen we een strategie op om de dader te vervolgen en een schadevergoeding te eisen. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn werkzaam binnen heel Nederland, wat betekent dat we je overal kunnen bijstaan. We zorgen ervoor dat je gedurende het hele proces goed geïnformeerd blijft en ondersteunen je bij elke stap.

Jouw rechten als slachtoffer

Als slachtoffer van een beroving heb je verschillende rechten die je kunnen helpen bij het herstellen van de schade en het verkrijgen van gerechtigheid. Bij Strafzaak Advocaten zorgen wij ervoor dat je volledig op de hoogte bent van deze rechten en helpen wij je om ze te benutten. Enkele van jouw rechten zijn:

  • Recht op informatie: Je hebt recht op volledige en duidelijke informatie over de strafrechtelijke procedure en de voortgang van je zaak.
  • Recht op bescherming: Wij zorgen ervoor dat je beschermd wordt tegen verdere bedreigingen en intimidatie door de dader.
  • Recht op schadevergoeding: Wij helpen je om een claim in te dienen voor zowel materiële als immateriële schade.
  • Recht op bijstand: Wij bieden juridische bijstand en werken samen met andere organisaties om je de best mogelijke ondersteuning te geven.

Waarom wij de beste keuze zijn als je slachtoffer bent van een beroving

Bij Strafzaak Advocaten onderscheiden we ons door onze uitgebreide ervaring en expertise in strafzaken. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben we een diepgaand begrip van het Nederlandse rechtssysteem en weten we hoe we slachtoffers van beroving effectief kunnen helpen. Onze advocaten zijn gepassioneerd en toegewijd om rechtvaardigheid te bereiken voor onze cliënten.

Wij werken landelijk, wat betekent dat we beschikbaar zijn, waar je ook bent in Nederland. Onze bewezen staat van dienst toont aan dat we succesvol zijn in het verkrijgen van schadevergoedingen voor onze cliënten en in het strafrechtelijk vervolgen van daders. We nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren en begrijpen de impact die een beroving op je leven kan hebben. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je je gehoord en gesteund voelt.

Wat het voordeel is om een advocaat in te schakelen bij een beroving

Het inschakelen van een advocaat na een beroving biedt tal van voordelen. Een advocaat van Strafzaak Advocaten helpt je om je rechten te beschermen en zorgt ervoor dat je de compensatie krijgt waar je recht op hebt. Onze advocaten hebben diepgaande kennis van het strafrecht en de procedures die gevolgd moeten worden om een dader te vervolgen.

Daarnaast kunnen wij je helpen bij het opstellen van een civiele vordering om een schadevergoeding te eisen. Dit kan bestaan uit materiële schade, zoals gestolen goederen, en immateriële schade, zoals emotioneel leed. Onze advocaten zorgen ervoor dat alle benodigde documenten worden verzameld en dat jouw zaak sterk en overtuigend wordt gepresenteerd.

Een ander belangrijk voordeel is dat wij je kunnen vertegenwoordigen tijdens rechtszittingen. Dit betekent dat je niet alleen staat in de rechtszaal en dat je kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring om de best mogelijke uitkomst te bereiken. Bovendien helpen wij je bij het navigeren door de vaak complexe juridische taal en procedures, zodat je precies weet wat er gebeurt en wat je kunt verwachten.

Wordt u verdacht van beroving? Klik dan hier.

Wat de kosten zijn van een slachtofferadvocaat

Voor zaken die betrekking hebben op berovingen en overvallen hanteren wij een vast uurtarief. In sommige gevallen kunnen onze advocaten Pro Deo (advocaat op basis van toevoeging) werken. Wordt u verdacht van een beroving of overal en heeft u een laag inkomen? Dan komt u hiervoor mogelijk in aanmerking. Neem contact met ons op, zodat onze advocaten een inschatting kunnen maken of er kosten van toepassing zijn en waar u aan kunt denken. Dit eerste adviesgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Wat de kosten zijn van een slachtofferadvocaat

Je hebt in bepaalde omstandigheden recht op een gratis advocaat. De kosten voor een slachtofferadvocaat kunnen namelijk geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de overheid. Dit betekent dat je in veel gevallen geen financiële lasten hoeft te dragen voor de juridische bijstand die je nodig hebt. Hier helpen wij onze cliënten bij. Neem contact met ons op zodat we kunnen bepalen of er kosten van toepassing zijn

Gratis adviesgesprek aanvragen

Kosteloos intake/advies gesprek

Ben je slachtoffer van beroving. Bespreek dan kosteloos je situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om je te helpen en het eerste gesprek is gratis.

Ervaren advocaten in berovingzaken

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Wij staan veel cliënten bij die o.a. slachtoffer zijn van beroving. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het best in staat om recht te doen aan uw situatie als slachtoffer.

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien je recht hebt op rechtsbijstand, assisteren onze advocaten jou hierbij.

Advocaat slachtoffer van beroving inschakelen?

Hieronder vind je onze advocaten die je kunnen helpen in berovingszaken. We hebben veel ervaring met dit soort zaken en weten waar de kansen voor jou, als cliënt, op gerechtigheid liggen. Onze expertise wordt bevestigd door goede goede cliëntervaringen. Schakel een advocaat van Strafzaak Advocaten in als je slachtoffer bent van beroving en je staat een stuk sterker! Je kunt kosteloos je zaak voorleggen aan onze advocaten, zodat je weet waar je staat.

Edwin Breetveld strafzaak advocaat slachtoffer van beroving

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht & slachtofferzaken.

Jeremy Rens strafzaak advocaat slachtoffer van beroving

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht & slachtofferzaken.

Michael Berkel strafzaak advocaat slachtoffer van beroving

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht & slachtofferzaken.

"Dankbaar"

Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp. De advocaten van Strafzaak Advocaten namen alles uit handen en zorgden ervoor dat ik me kon concentreren op mijn herstel. Ze hebben ervoor gezorgd dat de dader is vervolgd en dat ik een schadevergoeding heb gekregen.

 

"Goede hulp"

Ze hebben mij door zeer moeilijke tijd geholpen. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en hielden me voortdurend op de hoogte van de voortgang van mijn zaak. Erg goed en heel erg bedankt! 

 

Slachtoffer van beroving? Bel voor een gratis adviesgesprek. Wij staan je bij!

Vul het formulier in en een advocaat neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat