Goede strafrecht advocaat nodig?

U staat het sterkst met een goede strafrecht advocaat van Strafzaak Advocaten. Onze advocaten zijn zeer ervaren, kundig en gespecialiseerd in strafrecht. Al meer dan 40 jaar staan zij cliënten bij met als doel vrijspraak of een voor u zo gunstig mogelijke uitkomst. Wordt u verdacht van een misdrijf? Neem dan direct kosteloos contact op met één van onze strafrecht advocaten. Het eerste gesprek is altijd KOSTELOOS.

Onze top ADVOCATENGratis adviesgesprek

Wat maakt onze strafrecht advocaten zo goed?

USP's goede strafrecht advocaat  Meer dan 40 jaar ervaring
USP's goede strafrecht advocaat  Wij gaan altijd voor vrijspraak of een zo laag mogelijke straf
USP's goede strafrecht advocaat  Brede expertise binnen het strafrecht
USP's goede strafrecht advocaat  Altijd 24/7 bereikbaar voor onze cliënten
USP's goede strafrecht advocaat  Persoonlijk contact tussen cliënt en advocaat

"Zeer kundig"

Zeer ervaren advocaten die het maximale uit mij zaak hebben gehaald.

Nourdin S.

 

"Betrouwbaar en doortastend"

Met de hulp van Strafzaak Advocaten een goede schikking met het OM kunnen maken. Altijd bereikbaar en op de juiste momenten doortastend gehandeld

Pieter. K.

 

"Vrijspraak"

Eeuwig dankbaar ben ik voor de professionele hulp die ik heb gekregen in mijn zaak.

Mo

 

Voor dringende gevallen ALTIJD 24 uur per dag bereikbaar. Ook in het weekend.

In welke situaties kunnen onze strafrecht advocaten u helpen?

Uw wordt verdacht van een misdrijf. Dan kunt u zijn gearresteerd en opgesloten zitten in een politiecel. Daarnaast kunt u een dagvaarding hebben ontvangen waarin staat dat u zich moet verantwoorden in de rechtbank. Tot slot kunt u opgeroepen worden voor een OM-hoorzitting of een politieverhoor. In alle situaties is het belangrijk om een goede strafrecht advocaat aan uw zijde te hebben. Onze advocaten bepalen welke kansen en mogelijkheden er zijn in uw zaak en kiezen hierbij de beste strategie voor een zo positief mogelijke uitkomst. Daarnaast bereiden wij u voor op het verhoor door het OM of de politie en gaan we mee. Zo weet u vooraf welke vragen er gesteld kunnen gaan worden. We begeleiden u en verdedigen uw belangen van het begin tot het einde en zelfs daarna!

U laten bijstaan door een echt goede strafrecht advocaat? Dit zijn onze strafrecht specialisten.

Ons team van strafrecht advocaten zijn niet zomaar goede advocaten, het zijn de meest ervaren advocaten in Den Haag en omstreken. Het team wordt geleid door Edwin Breedveld (+40 jaar ervaring). Naast de regio Den Haag, zijn onze advocaten actief binnen heel Nederland. Ons doel is helder en simpel: vrijspraak voor onze cliënt, of anders een zo gunstig mogelijk resultaat. Uw zaak is bij ons in de beste handen! Dit wordt ook bevestig door de positieve ervaringen van onze cliënten

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Advocaten van Strafzaak Advocaten - Michael Berkel

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Leg uw zaak kosteloos aan ons voor.

Bent u bijvoorbeeld gearresteerd, opgeroepen voor een politieverhoor/OM-hoorzitting, heeft u een dagvaarding ontvangen of u wordt op een andere manier verdacht van een misdrijf? Wacht dan niet langer en leg uw zaak direct voor aan een goede strafrecht advocaat. Het eerste gesprek is kosteloos.

Adres goede strafrecht advocaat

Strafzaak Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag

Kosteloos intake gesprek

Tijdens een adviesgesprek kunnen wij uw situatie bespreken en hoe wij uw verdediging kunnen voeren. Dit gesprek is altijd kosteloos en vanaf hier bepalen we samen of en hoe we verder gaan.

Zeer ervaren strafrecht advocaten

Ons team bestaat uit zeer gespecialiseerde advocaten in het strafrecht. Door meer dan 40 jaar ervaring zijn wij in staat u het beste bij te staan en geeft dit u de grootste kans op een zo positief mogelijke uitkomst.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

In sommige gevallen is spoed van groot belang voor onze cliënten. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Bijvoorbeeld als u bent gearresteerd.

Werkzaam binnen heel Nederland

Onze advocaten verdedigen cliënten binnen heel Nederland.

Heldere tarieven

Voor onze cliënten hanteren wij heldere en transparante tarieven. Het kan ook zijn dat u recht heeft op Pro Deo ondersteuning vanuit de overheid. Benieuwd of dit op u van toepassing is? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een goede strafrecht advocaat?

De kosten hangen af van uw situatie. Een goede strafrecht advocaat hanteert in ieder geval transparante tarieven. En dat is het geval bij Strafzaak Advocaten. Leg uw zaak aan ons voor zodat wij een inschatting kunnen maken van de kosten. Tevens kunnen wij bepalen of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

Laat een goede strafrecht advocaat met u contact opnemen!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat