Sta sterk met een ervaren Fraude advocaat

Heeft u een dagvaarding ontvangen omtrent een fraudezaak? Of bent u op dit moment als verdachte aangemerkt? Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in verschillende typen fraudezaken en zijn in staat om u als beste bij te staan. Voor dringende zaken zijn onze fraude advocaten 24/7 bereikbaar door heel Nederland.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Wanneer moet ik een fraude advocaat inschakelen?

Indien u verdachte bent in een fraudezaak is het belangrijk om in een aantal gevallen z.s.m. contact op te nemen met een fraude advocaat:

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een OM hoorzitting?

 U heeft een dagvaarding ontvangen?

U wordt mogelijk gezocht door de politie of wordt in de gaten gehouden?

U bent uitgenodigd voor een politieverhoor?

De advocaten van strafzaak advocaten zijn gespecialiseerd in fraudezaken en hebben meer dan 40 jaar ervaring. Uw zaak is bij ons in de allerbeste handen. Bespreek nu kosteloos uw zaak met een fraude advocaat.

 

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Waarom is belangrijk om een fraude advocaat in te schakelen?

Fraudezaken zijn anders dan andere strafrechtszaken. Daders worden niet vaak op heterdaad betrapt en in de boeien geslagen. In de meeste gevallen krijgt de verdachte een brief thuisgestuurd. Dit is een brief van de FIOD of van de politie met een uitnodiging voor een verhoor. Het is belangrijk om altijd een advocaat mee te nemen naar een dergelijk verhoor. Een reeds gedane verklaring kan namelijk niet meer worden aangepast. Onze ervaren fraude advocaten weten welke vragen gesteld kunnen worden en hoe u hierop het beste kunt antwoorden. Wij zullen u ook adviseren wanneer het beter is om uw zwijgrecht te beroepen.

Indien u moet voorkomen, bouwen wij een ijzersterke verdediging op voor uw zaak. Fraudezaken zijn vaak erg complex. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in fraudezaken en zijn hierdoor in staat voor onze cliënten altijd het beste resultaat te realiseren. 

Wanneer is er sprake van fraude?

De term fraude wordt vaak gebruikt maar deze term komt niet voor in het wetboek van strafrecht. Fraude is meer een verzamelnaam voor een groep delicten. In de regel zijn dit financiële delicten waarbij een persoon of bedrijf wordt benadeeld.

Iemand die fraudeert probeert door middel van, een opzettelijk verkeerde voorstelling van zaken, voordeel te behalen. Deze voorstelling is in strijd met de wet- of regelgeving. Het kan zijn dat iemand opzettelijk fraudeert, maar het kan ook zijn dat iemand per ongeluk fraudeert.

Het verschil tussen een diefstal en fraude is dat bij een diefstal iets wordt weggenomen wat niet van de dief is. Bij fraude bedriegt de fraudeur de wederpartij door verkeerde en of valse informatie te verstrekken.

Vormen van fraude

De meest voorkomende fraudezaken die onze advocaten behandelen zijn:

 • Belastingfraude
 • Beleggingsfraude
 • Bijstandsfraude
 • Computerfraude
 • Examenfraude
 • Faillissementsfraude
 • Flessentrekkerij
 • Hypotheekfraude
 • Identiteitsfraude
 • Oplichting
 • Uitkeringsfraude
 • Valsheid in geschrifte
 • Verzekeringsfraude

Welke straffen staan er op fraude?

Voor fraude geldt een maximum straf van tussen de 4 en 6 jaar. Daarnaast kunnen er aanzienlijke geldboetes worden opgelegd door de rechter. In bepaalde gevallen kan de rechter bepalen om een lagere straf of bijvoorbeeld alleen een taakstraf of een geldboete op te leggen.

Door het inschakelen van een gespecialiseerde fraude advocaat heeft u een grotere kans op een voordelige uitkomst voor uw situatie.

Wat zijn de kosten van een fraude advocaat?

Onze fraudeadvocaten werken standaard volgens ons uurtarief. Vooraf bespreken we altijd met u de kosten en wat u ongeveer kunt verwachten. Daarnaast kunnen wij u Pro Deo verdedigen indien dit mogelijk is binnen uw financiële situatie. Leg uw zaak gratis aan ons voor, zodat wij kunnen bekijken of Pro Deo mogelijk is voor u.

Start een gratis adviesgesprek met een fraude advocaat

Kosteloos intake/advies gesprek

Bent u verdachte in een fraudezaak? Bespreek dan kosteloos uw situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om u te helpen en het eerste gesprek is gratis.

Ervaren advocaten in fraudezaken

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Wij staan veel cliënten bij die o.a. worden verdacht van fraude. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het best in staat om uw verdediging te voeren.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook. 

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Dit zijn onze top fraude advocaten.

Het team van Strafzaak Advocaten bestaat uit enkel top strafrechtadvocaten, gespecialiseerd in fraudezaken. Met de hulp van onze advocaten heeft u de grootste kans om vrijgesproken te worden of om een minimale straf te krijgen. Neem nu gratis contact op om uw zaak te bespreken.

Edwin Breetveld Fraude Advocaat

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens Fraude Advocaat

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel Fraude Advocaat

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Ervaringen van cliënten

"Vrijspraak"

Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

 

"Lagere straf dan het OM wilde"

Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

 

"Zeer tevreden"

Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

 

Vul het formulier in en een advocaat neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat