ADvocaat verhoor politie inschakelen?

Het is cruciaal dat u nooit naar een politieverhoor gaat zonder de begeleiding van een advocaat gespecialiseerd in strafzaken. Indien u een uitnodiging ontvangt voor een verhoor door de politie, of als u bent gearresteerd en verhoord wordt, heeft u altijd het recht een advocaat in te schakelen en deze mee te nemen naar de verhoring. Dit advies is van toepassing, ongeacht of u zich in de positie van verdachte, onschuldige, medeplichtige of getuige bevindt. Leg uw situatie kosteloos voor aan een van onze advocaten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via onze spoedlijn, voor situaties zoals een arrestatie.

Onze strafzaak specialistenGratis adviesgesprek

Daarom schakel je Strafzaak Advocaten in tijdens een politieverhoor:

USP's goede strafrecht advocaat Ons juridisch team, met meer dan 40 jaar ervaring in het strafrecht, staat u bij tijdens politieverhoren en in de rechtszaal.
USP's goede strafrecht advocaat  Onze doel is altijd vrijspraak of een zo laag mogelijke straf.
USP's goede strafrecht advocaat Onze brede kennis in strafrechtelijke zaken garandeert een deskundige aanpak.
USP's goede strafrecht advocaat We zijn 24/7 bereikbaar en hechten groot belang aan een persoonlijke relatie tussen advocaat en cliënt.

Hoe onze advocaten politieverhoor inschakelen, u helpen tijdens het politieverhoor

Onze advocaten zorgen voor een grondige voorbereiding op uw politieverhoor, waarbij we uw situatie diepgaand analyseren om:

  • Een effectieve verdedigingsstrategie te bepalen.
  • Op mogelijke vragen te anticiperen en te adviseren over de beste antwoorden.
  • Advies te geven over het gebruik van uw zwijgrecht.
  • Inzicht te geven in politietechnieken die kunnen leiden tot zelfincriminatie.
  • U gedurende het verhoor bij te staan.
  • Uw rechten te waarborgen.

Het is van cruciaal belang om in uw initiële verklaring de juiste informatie te verstrekken zonder uzelf te belasten, aangezien aanpassingen later uw geloofwaardigheid kunnen schaden.

"Top Strafzaak advocaat"

Ze hebben een celstraf voorkomen met een sterk verweer, echt superblij.

Stefan

 

"Persoonlijk en professioneel"

Het persoonlijke contact heeft mij erg geholpen. Tijdens en na de behandeling van mijn zaak. Zeer professionele advocaten.

K.

 

"Top advocaten"

Beste resultaat mogelijk, beter dan ik had verwacht. Zeer professioneel en doortastend.

M.

 

Bij spoed altijd een strafzaak advocaat tot uw beschikking, 24 uur per dag - 7 dagen per week

Hoe verloopt een politieverhoor over het algemeen?

Ontvangt u een uitnodiging voor een verhoor, dan is meewerken vaak verstandig, hoewel niet verplicht. Een uitnodiging biedt de kans om met een advocaat het gesprek voor te bereiden, terwijl een onverwachte arrestatie dit bemoeilijkt. Het verhoor volgt een vaste structuur, beginnend met het opbouwen van een rapport, gevolgd door een persoonsgericht deel om uw achtergrond te leren kennen, en eindigend met vragen over het vermeende misdrijf. Goede voorbereiding met een advocaat is essentieel om nadelige gevolgen te vermijden en/of te minimaliseren. Het is dus altijd belangrijk om een advocaat politieverhoor in te schakelen.

Wilt u zonder advocaat naar een politieverhoor gaan?

Zonder een advocaat loopt u het risico later spijt te krijgen van uitlatingen die tegen u gebruikt kunnen worden. Onze gespecialiseerde advocaten zorgen voor uitstekende voorbereiding, inclusief inzicht in mogelijke vragen en advies over wat u wel of niet zou moeten zeggen. Met juridische bijstand aan uw zijde, versterkt u uw positie aanzienlijk.

Hoe kunnen wij u helpen? Kijk onze video.

Advocaat politieverhoor inschakelen? Ontmoet onze experts.

 

Als u een uitnodiging voor een politieverhoor heeft ontvangen, kunnen onze ervaren advocaten u begeleiden. Zij zijn gespecialiseerd in politieverhoren voor diverse strafrechtelijke delicten en adviseren over de vragen die gesteld kunnen worden, hoe hierop te reageren en wanneer het beter is om niet te antwoorden. We staan u bij vóór, tijdens, en na het verhoor en ontwikkelen samen een effectieve verdedigingsstrategie. Neem nu kosteloos contact met ons op voor ondersteuning.

Edwin Breetveld advocaat politieverhoor inschakelen

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens advocaat politieverhoor inschakelen

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel Fraude advocaat politieverhoor inschakelen

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Leg uw zaak nu voor aan een strafzaak advocaat

Het intakegesprek is kosteloos en hierin kunnen wij uw zaak beoordelen, bepalen welke mogelijkheden er zijn en hoe wij u kunnen helpen. Dit eerste intakegesprek is kosteloos.

kaart met locatie strafzaak advocaat

Strafzaak Advocaten
Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag

Kosteloos intakegesprek met een strafzaak advocaat

Neem contact met ons op voor een gratis intake gesprek. Hier kunt u uw zaak aan ons voorleggen en kunnen onze advocaten een inschatting maken van de mogelijkheden

40 jaar ervaring in strafzaken

Ons team bestaat enkel uit zeer ervaren strafzaak advocaten. Het juridische team heeft meer dan 40 jaar ervaring,

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Een goede bereikbaarheid is van essentieel belang in strafzaken. U kunt immers 24/7 worden gearresteerd. Ons team is daarom 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Strafzaak advocaat in heel Nederland

Cliënten van Strafzaak Advocaten worden door heel Nederland vertegenwoordigd.

Heldere tarieven

Een strafzaak advocaat tegen een helder tarief, dat is onze filosofie. Misschien heeft u zelfs recht op gratis juridische bijstand (Pro Deo). Neem contact met ons op zodat wij kunnen bepalen of en welke kosten er in uw zaak van toepassing zijn.

Tarieven advocaat tijdens verhoor politie

Het meenemen van een advocaat naar een politieverhoor is gebaseerd op het uurtarief van de advocaat sinds 2016, waardoor alle verdachten dit recht hebben. Echter, gratis rechtsbijstand tijdens het verhoor is alleen beschikbaar voor gedetineerde verdachten. Bij Strafzaak Advocaten variëren de tarieven van €150 tot €254 per uur. Met transparante prijsstelling bieden onze experts een kosteninschatting. U kunt uw zaak kosteloos voorleggen aan een van onze advocaten voor een eerste beoordeling.

Laat een gespecialiseerde strafzaak advocaat met u contact opnemen!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Bel ons

Spoed? 24/7 bereikbaar

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een strafzaak advocaat