Advocaat mishandeling Nodig?

Beperk een mogelijke straf met de hulp van strafzaakadvocaten.nl. Wij hebben de beste advocaten met meer dan 40 jaar ervaring in mishandelings- en geweldsdelicten en behoren tot de top van Nederland. Heeft u een dagvaarding ontvangen, bent u verdachte of bent u aangehouden? Neem dan direct kosteloos contact met ons op en laat u goed voorlichten door ervaren specialisten. Start nu gratis een adviesgesprek. Wij staan aan uw kant!

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Wanneer moet ik contact opnemen met een advocaat mishandeling?

Er zijn een aantal situaties waarbij het belangrijk is om direct uw zaak aan één van onze advocaten mishandeling voor te leggen, denk hierbij aan:

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een OM hoorzitting?

 U heeft een dagvaarding ontvangen?

U wordt mogelijk gezocht door de politie of wordt in de gaten gehouden?

U bent uitgenodigd voor een politieverhoor?

Onze advocaten behoren tot de top en weten daarom hoe zij u het beste kunnen verdedigen. Wij gaan altijd voor vrijspraak, seponeren of een zo laag mogelijk straf.

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Waarom is het slim om een advocaat mishandeling in te schakelen?

Voorkom verdere problemen zoals een lange gevangenisstraf of een taakstraf, en zorg dat u goed bent voorbereid. Een advocaat mishandeling zorgt voor de beste voorbereiding en de beste verdedigingsstrategie.

Een advocaat weet welke vragen er gesteld gaan worden en hoe u hierop het beste kunt antwoorden. Daarnaast adviseert een advocaat u wanneer het beter is om gebruik te maken van uw zwijgrecht. Een advocaat vraagt voor u de bewijsstukken op en bekijkt wat de juridische waarde hiervan is. 

Het OM besteedt veel aandacht aan mishandelingszaken omdat het vaak een grote impact heeft op slachtoffers en daarom worden er regelmatig fikse straffen uitgedeeld in dergelijke zaken.

Een advocaat mishandeling beperkt voor u de schade en zorgt dat het hele proces voor u minder stressvol is. De advocaten van Strafzaak Advocaten halen altijd het maximale resultaat door o.a.:

1. Persoonlijk contact tussen u als cliënt en uw advocaat.
2. Het volledige dossier rondom uw zaak te verkrijgen en met u te delen.
3. Ons vast te bijten in uw dossier en te onderzoeken welke strategieën en kansen er zijn m.b.t de verdediging.
4. Samen met u te bepalen welke strategie er gekozen wordt voor uw verdediging.
4. U voor te bereiden op vragen vanuit de rechter, het OM en de politie.
5. 24/7 bereikbaar te zijn indien u ons met spoed nodig heeft. Daarnaast staan wij in heel Nederland onze cliënten bij en bezoeken wij ook onze cliënten in detentie (gevangenis en/of politiecel).

Welke soorten geweldsdelicten zijn er en welke straf kan worden opgelegd bij een mishandeling?

Bij een geweldsdelict wordt er een bepaalde vorm van geweld toegepast of hier wordt mee gedreigd. Het kan ook zijn dat een geweldsdelict wordt gecombineerd met een ander type misdrijf. Indien u wordt verdacht van een geweldsdelict is het vaak zo dat u voor de rechter dient te verschijnen. Soms wenst het OM de zaak via een schikking (transactie of strafbeschikking) met u af te handelen. In elke situatie is het geadviseerd om een advocaat mishandeling in de hand te nemen. Binnen geweldsdelicten kunnen de volgende misdrijven worden geplaatst:

  • Bedreiging
  • Mishandeling
  • Dood door schuld, doodslag of moord
  • Openlijke geweldpleging
  • Mishandeling met de dood tot gevolg
  • Huiselijk geweld
  • Stalking of belaging
  • Vernieling
  • Gewapende overval
  • Euthanasie door onbevoegde

Indien u wordt veroordeeld voor mishandeling of akkoord gaat met een schikking volgt de straf. Dat kan een gevangenisstraf, werkstraf en/of geldboete zijn. De maximale gevangenisstraf is 4 jaar. Tevens kunt u een geldboete krijgen van de vierde categorie. Dat betreft maximaal € 21.750,-. Onze advocaten zullen er alles aan doen om u vrij te krijgen of de straf/boete zo laag mogelijk uit te laten vallen. Dit proberen wij door ervoor te zorgen dat het niet bewezen kan worden of u het heeft gedaan, er te weinig bewijs is, of dat wij de rechter ervan overtuigen dat u er niets aan kon doen.

Wat zijn de kosten van een advocaat mishandeling?

Onze advocaten mishandeling werken standaard volgens ons uurtarief. Vooraf bespreken we altijd met u de kosten en wat u ongeveer kunt verwachten. Daarnaast kunnen wij u Pro Deo verdedigen indien dit mogelijk is binnen uw financiële situatie. Leg uw zaak gratis aan ons voor, zodat wij kunnen bekijken of Pro Deo mogelijk is voor u.

Start een gratis adviesgesprek met een advocaat mishandeling

Kosteloos intake/advies gesprek

Wordt u verdacht van een mishandeling? Bespreek dan kosteloos uw situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om u te helpen en het eerste gesprek is gratis.

Ervaren advocaten in mishandelingszaken

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Wij staan veel cliënten bij die o.a. worden verdacht van mishandeling. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het best in staat om uw verdediging te voeren.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook. 

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Advocaat mishandeling nodig? Dit zijn onze top advocaten.

Het team van Strafzaak Advocaten bestaat uit enkel top strafrechtadvocaten, gespecialiseerd in o.a. mishandelings- en geweldsdelicten. Met de hulp van onze advocaten heeft u de grootste kans om vrijgesproken te worden of om een minimale straf te krijgen. Neem nu gratis contact op om uw zaak te bespreken.

Edwin Breetveld advocaat mishandeling

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens advocaat mishandeling

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel advocaat mishandeling

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

"Lagere straf dan het OM wilde"

Na een mishandeling op straat wilde het OM mij een celstraf op laten leggen, gelukkig hebben de advocaten van Strafzaak Advocaten de rechter overtuigd enkel een taakstraf op te leggen.

 

"Vrijspraak"

Het bewijs bleek veel te mager in mijn zaak. Zeer veel dank. Scherpte van de advocaat is doorslaggevend geweest.

 

"Zeer tevreden"

Als je een eis te horen krijgt van 5 maanden celstraf schrik je behoorlijk. De mishandeling  was niet zo zwaar zoals het OM het zag, dit zag de rechter ook gelukkig. Uiteindelijk heb ik een taakstraf van 80 uur gekregen. Dankjullie wel!!

 

Verdacht van mishandeling en opgeroepen voor een politieverhoor of een dagvaarding ontvangen? Bel voor een gratis adviesgesprek. Wij staan u bij!

Vul het formulier in en een advocaat neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat