Advocaat slachtofferzaken

Bent u slachtoffer of nabestaande? Wij staan u bij. Onze advocaten slachtofferzaken verlenen rechtsbijstand in gewelds- en zedenzaken. Wij ondersteunen u in het gehele proces vanaf de aangifte tot aan het vonnis. Daarbij begeleiden wij u bij het gebruiken van uw spreekrecht en het verzoek voor een schadevergoeding. Wij zijn gespecialiseerd in slachtofferzaken en kunnen u proffesionele begeleiding geven.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Wanneer kan ik een advocaat slachtofferzaken inschakelen?

Wij helpen slachtoffers en nabestaanden gedurende het gehele juridische proces en ook bij het verhalen van een eventuele schadevergoeding. U kunt kosteloos contact met ons opnemen in de volgende situaties:

U bent slachtoffer van een zedenmisdrijf

U bent slachtoffer van een geweldsmisdrijf

U bent nabestaande van een slachtoffer wat is overleden door een misdrijf

De advocaten van Strafzaak Advocaten zijn gespecialiseerd in slachtofferzaken en hebben meer dan 40 jaar ervaring. Wij weten hoe moeilijk en zwaar het is voor slachtoffers. Wij vinden het daarom erg belangrijk om deze mensen te helpen en te ondersteunen.

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Het belang van een advocaat slachtofferzaken voor u als slachtoffer of nabestaande

Slachtoffers en nabestaanden spelen een belangrijke rol in het strafrechtelijk proces. Hoewel hun positie de laatste jaren sterker is geworden en ze steeds meer rechten hebben gekregen, ervaren slachtoffers vaak moeilijkheden bij het daadwerkelijk uitoefenen van deze rechten. Als experts op het gebied van strafrecht zijn wij bekend met de complexiteit van deze juridische procedure. We informeren u niet alleen over de mogelijkheden en soms beperkingen, maar streven er ook actief en op creatieve wijze naar om het beste resultaat voor u te behalen binnen de grenzen van de wet. We overleggen met u om te bepalen op welke manier uw belangen als slachtoffer het beste kunnen worden behartigd. Zo helpen wij u met u spreekrecht als slachtoffer. Tevens kunnen wij u helpen bij het indienen van een verzoek tot schadevergoeding. Tot slot kunt u  als slachtoffer worden opgeroepen als getuige. Wij bereiden u voor op dit verhoor en gaan met u mee.

Wat zijn de kosten van een advocaat slachtofferzaken

In ernstige gewelds- en zedenzaken kan er kosteloos een slachtofferadvocaat worden ingeschakeld. Het inkomen van het slachtoffer is hierbij niet van belang. Wilt u meer informatie over rechtsbijstand in een slachtofferzaak of wilt u een beroep doen op een kosteloze advocaat slachtofferzaken? Leg uw situatie aan ons voor.

Start een gratis & vrijblijvend gesprek met een advocaat slachtofferzaken

Kosteloos intake/advies gesprek

Bent u slachtoffer of nabestaande? Bespreek dan kosteloos uw situatie met één van onze advocaten. Wij zijn er om u te helpen.

Ervaren advocaten in slachtofferzaken

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht. Wij staan daarbij veel slachtoffers en nabestaande bij. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn het beste in staat om u te ondersteunen tijdens het proces.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook. 

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven & gratis rechtsbijstand

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. In verschillende gevallen kunt u kosteloos een beroep doen op een slachtofferadvocaat. Neem hierover contact met ons op.

Ontmoet onze slachtofferadvocaten.

Het team van Strafzaak Advocaten bestaat uit enkel top strafrechtadvocaten, gespecialiseerd in slachtofferzaken. Met de hulp van onze advocaten krijgt u de best mogelijke ondersteuning als slachtoffer of nabestaande.

Edwin Breetveld advocaat slachtofferzaken

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens advocaat slachtofferzaken

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel advocaat slachtofferzaken

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Ervaringen van cliënten

"Zeer betrokken en deskundig"

Zeer betrokken en deskundig kantoor. Echt een steun en toeverlaat gedurende het gehele proces.

 

"Persoonlijke begeleiding"

De advocaten hebben mij geholpen met het verzoek tot schadevergoeding en het gebruik maken van mijn spreekrecht als slachtoffer. Erg persoonlijke begeleiding.

 

Vul het formulier in en een advocaat neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat