Advocaat drugszaken nodig?

Bent u verdachte in een drugszaak? Neem dan direct contact op met een gespecialiseerde advocaat drugszaken. Al meer dan 40 jaar helpen wij cliënten die worden verdacht van drugszaken. Denk hierbij aan o.a. verboden drugsbezit, handel in drugs, productie van synthetische drugs, hennepteelt en drugssmokkel. Wij gaan altijd voor vrijspraak of een zo laag mogelijke straf. Neem nu gratis contact met ons op om uw zaak te bespreken.

ADVOCATENGratis adviesgesprek

Ik ben verdachte in een drugszaak, wat nu?

Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Ook als u nog niet bent opgepakt of bent uitgenodigd voor een verhoor. De Opiumwet geeft de politie veel bevoegdheden en vrijheden om onderzoek te doen. U kunt bijvoorbeeld worden afgeluisterd zonder dat u dit in de gaten heeft. Neem contact op in de volgende situaties:

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een OM hoorzitting.

U heeft een dagvaarding ontvangen.

U wordt mogelijk gezocht door de politie of wordt in de gaten gehouden.

U bent uitgenodigd voor een politieverhoor.

Vaak worden er hoge straffen opgelegd bij Opiumwet zaken en heeft dit prioriteit voor justitie. Daarnaast probeert het openbaar ministerie u ook vaak voor andere feiten te vervolgen zoals; witwassen, belastingfraude en het deelnemen aan een criminele organisatie. Het is daarom belangrijk om snel juridische hulp in te schakelen in de vorm van een advocaat drugszaken.

 

Voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar

Typen drugszaken

Opiumwet zaken vallen onder het strafrecht. Binnen de Opiumwet worden verschillende strafbare feiten genoemd. Onze advocaten drugszaken behandelen alle type strafbare feiten. De meest voorkomende zaken die wij doen zijn:

Verboden drugsbezit

Het bezitten van harddrugs en/of het bezitten van (te grote hoeveelheden) softdrugs.

Handel in drugs (soft- en harddrugs)

Met drugshandel bedoelt men de georganiseerde (in)koop en verkoop van illegale drugs, zonder toestemming van de autoriteiten.

Hennepteelt & wietkwekerijen

Het illegaal produceren van hennep. 

Drugssmokkel

Het vervoeren van drugs, binnen of buiten de landsgrenzen.

Waarom een advocaat drugszaken in de hand nemen?

De Opiumwet heeft voor justitie een hoge prioriteit. Of het nu gaat over de productie van soft- en harddrugs, of de handel in drugs, politie en justitie gaan ver in hun onderzoek. Zo biedt de Opiumwet justitie veel mogelijkheden om vergaande onderzoekmethoden toe te passen en worden er vaak hoge straffen opgelegd.

Maar ook naast het drugsdelict, probeert justitie u zwaarder te straffen door uw bezittingen en geld af te pakken. De zogenoemde pluk-ze-wet. Om voor u de schade zo veel mogelijk te beperken, heeft u een advocaat nodig.

Vaak is het zo dat een verdachte is gearresteerd en dat de politie nog niet alle zaken in kaart heeft gebracht. Dan kan het soms verstandig zijn om te zwijgen. In andere gevallen kan het juist beter zijn om antwoorden te geven. Onze advocaten weten wanneer u gebruik moet maken van uw zwijgrecht. Daarnaast weten onze advocaten welke methodes justitie hanteert en weten wij ook waar er regelmatig fouten worden gemaakt. Samen met u, bepalen wij de beste strategie. Wat resulteert in een mogelijke vrijspraak of een zo laag mogelijke straf.

Daarnaast realiseren wij het hoogst mogelijke resultaat o.a. door:

1. Persoonlijk contact tussen u als cliënt en uw advocaat.
2. Het volledige dossier rondom uw zaak te verkrijgen en met u te delen.
3. Ons vast te bijten in uw dossier en te onderzoeken welke strategieën en kansen er zijn m.b.t de verdediging.
4. Samen met u te bepalen welke strategie er gekozen wordt voor uw verdediging.
4. U voor te bereiden op vragen vanuit de rechter, het OM en de politie.
5. 24/7 bereikbaar te zijn indien u ons met spoed nodig heeft. Daarnaast staan wij in heel Nederland onze cliënten bij en bezoeken wij ook onze cliënten in detentie (gevangenis en/of politiecel).

Pro Deo & tegen uurtarief

Vaak is het mogelijk om drugszaken op basis van Pro Deo te behandelen. Een advocaat kan dit voor u beoordelen en regelt dit ook voor u. Waar mogelijk werken wij altijd op Pro Deo basis. Indien dit niet voor u van toepassing is, werken wij op basis van ons uurtarief. Leg uw zaak aan ons voor, zodat wij dit voor u kunnen beoordelen.

Gratis adviesgesprek aanvragen met een advocaat drugszaken

Kosteloos intake/advies gesprek

Wordt u verdacht van een drugszaak? Onze advocaten drugszaken denken graag mee over uw zaak. Wij zijn er om u te helpen en het eerste gesprek is gratis.

Experts in drugszaken & de Opiumwet

Strafzaak advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht en daarbinnen in drugszaken. Wij staan veel cliënten bij die verdachte zijn van drugsproductie, handel & smokkel. Onze strafrechtadvocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring. Uw zaak is bij ons in de beste handen.

24/7 bereikbaar voor onze cliënten

Justitiële instanties werken 24/7 en onze advocaten dus ook.

Gevestigd in Den Haag, werkzaam binnen heel Nederland

Onze dienstverlening stopt niet buiten Den Haag. Integendeel, onze advocaten werken door heel Nederland.

Vaste en transparante tarieven

Strafzaak Advocaten hanteert vaste en transparante tarieven. Indien u recht heeft op toevoeging / Pro Deo, assisteren onze advocaten u hierbij.

Dit zijn onze advocaten gespecialiseerd in drugszaken.

We denken na over uw zaak, en bepalen samen met u de winnende verdedigingsstrategie. Wij gaan mee naar het politieverhoor. Daarnaast staan wij aan uw zijde in de rechtbank. Met één van onze experts, heeft u de grootste kans op vrijspraak of een zo laag mogelijke straf.

Edwin Breetveld zedenadvocaat

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens zedenadvocaat

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Michael Berkel zedenadvocaat

Michael Berkel

Advocaat gespecialiseerd in strafrecht.

Vul het formulier in en een advocaat drugszaken neemt contact met u op.

Wij nemen z.s.m. contact met u op, in de regel binnen 24 uur.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat