Advocaat 24/7

Met spoed een advocaat nodig? Advocaat 24/7 heeft altijd een advocaat tot uw beschikking staan. Neem direct contact met ons op, indien u in een onfortuinlijke situatie terecht bent gekomen die niet kan wachten. Bijvoorbeeld indien u in hechtenis bent genomen door de politie, u wordt gezocht door de politie of u zich in overige noodsituaties bevindt.

24/7 spoedlijnOnze advocaten

mr. P.L.G. (Jeremy) Rens

mr. E. (Edwin) Breetveld

Geen spoed, maar wel een advocaat nodig?

Spoedlijn – Advocaat 24/7 bereikbaar

Bij Strafzaak Advocaten kunt u altijd een goede strafrechtadvocaat 24/7 bereiken. In geval van een onvoorziene situatie, kunt u ons direct bellen op één van de 06 nummers van onze advocaten. U kunt een advocaat 24/7 bereiken in de volgende sitatuaties:

  U bent gearresteerd
  De politie is naar u op zoek
  Overige noodsituaties

Heeft het geen directe spoed, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier en een advocaat neem z.s.m. contact met u op tijdens kantooruren.

Onze beste advocaten staan u 24/7 bij.

Onderstaande specialisten staan onze cliënten 24/7 bij als zij dit nodig hebben. Zo kunt u altijd op ons rekenen, ook op momenten dat het tegenzit. Onze advocaten hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring binnen het strafrecht en hebben al vele cliënten naar tevredenheid bijgestaan.

Edwin Breetveld Strafzaak Advocaat den haag 24/7

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens Strafzaak Advocaat 24-7

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Advocaat 24/7 voor de beste hulp

Kosteloze beoordeling van uw zaak

Nadat u contact heeft opgenomen via onze spoedlijn, is dit eerste gesprek uiteraard kosteloos. Tijdens dit gesprek bepaalt de advocaat, samen met u, wat het beste is om te doen in uw situatie en komen wij hierna direct voor u in actie.

Z

Deskundige & ervaren advocaten

U bent bij ons verzekerd van de beste en meest ervaren advocaten. Advocaat 24/7 gaat altijd voor vrijspraak, seponeren of een voor u zo laag mogelijke straf. Onze kwaliteit wordt onderstreept door de ervaringen van onze cliënten.

}

Snel & concreet

Onze advocaten komen direct in actie zonder poespas. Snel en concreet tot de kern en het opzetten van de beste verdediging voor u. Wij gaan verder waar andere advocaten stoppen.

Gevestigd in Den Haag

Onze kantoor is gevestigd in Den Haag, maar onze advocaten werken door heel Nederland en bezoeken onze cliënten in nood waar nodig, zoals in de gevangenis en op het politiebureau.

Wat kost een advocaat 24/7

U betaalt, voor één van onze advocaten, buiten kantoortijden hetzelfde tarief als tijdens de reguliere kantoortijden. Onze advocaten kijken eerst of u recht heeft op Pro Deo rechtsbijstand (toevoeging). Zo niet, dan is ons reguliere tarief van toepassing.

mr. P.L.G. (Jeremy) Rens

mr. E. (Edwin) Breetveld

Geen spoed, maar wel een advocaat nodig?

"Zeer kundig"

Zeer ervaren advocaten die het maximale uit mij zaak hebben gehaald.

Nourdin S.

 

"Betrouwbaar en doortastend"

Met de hulp van Strafzaak Advocaten een goede schikking met het OM kunnen maken. Altijd bereikbaar en op de juiste momenten doortastend gehandeld

Pieter. K.

 

"Vrijspraak"

Eeuwig dankbaar ben ik voor de professionele hulp die ik heb gekregen in mijn zaak. 

Mo A.

 

Geen directe spoed? Vul het formulier in en een strafzaakadvocaat neemt contact met u op.

Binnen 24 uur, op werkdagen, nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat