Advocaat 24/7 bereikbaar. Altijd aan Uw Zijde, Dag en Nacht!

Er zijn momenten in het leven waarop juridische bijstand dringend nodig is, en deze momenten houden zich niet altijd aan kantoortijden. Gelukkig begrijpen wij bij Strafzaak Advocaten dat volledig. Daarom staan wij als advocaat 24/7 bereikbaar voor u klaar. Of het nu weekend, feestdag of diep in de nacht is, uw rechten verdedigen en uw zorgen wegnemen is onze prioriteit.

24/7 spoedlijnOnze advocaten

mr. P.L.G. (Jeremy) Rens

mr. E. (Edwin) Breetveld

Geen spoed, maar wel een advocaat nodig?

Spoedlijn – 24/7 bereikbaar

Voor dringende en spoedeisende situaties zijn onze advocaten dag en nacht beschikbaar via onze spoedlijnen. U kunt op elk moment van de dag rechtstreeks bellen met een altijd beschikbare advocaat. Voorbeelden van momenten waarop u ons direct kunt bereiken zijn:

 U wordt vastgehouden
 De politie zoekt u
 
Andere urgente situaties

Bij zaken zonder directe urgentie verzoeken we u het contactformulier in te vullen. Een specialist in strafzaken neemt dan spoedig contact met u op.

In welke situaties kunt u een advocaat buiten kantoortijden nodig hebben?

Het rechtssysteem slaapt nooit. Aanhoudingen, politieverhoren en noodgevallen kunnen op elk onverwacht moment plaatsvinden. Stelt u zich eens voor: u of een geliefde wordt ’s nachts of in het weekend aangehouden. U heeft talloze vragen en bent wellicht in paniek. Wie kunt u bellen? Dankzij Strafzaak Advocaten is er altijd een advocaat 24/7 bereikbaar voor directe assistentie.

Wat kan een advocaat 24/7 voor u doen?

1. Directe telefonische consultatie: Zodra u ons belt, wordt u direct verbonden met een ervaren strafadvocaat die naar uw verhaal luistert, u adviseert over uw rechten en u begeleidt bij de volgende stappen.

2. Bezoek en bijstand bij verhoren: Een nachtelijke arrestatie kan intimiderend zijn. Onze advocaat 24/7 bereikbaar kan snel ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat uw rechten worden gerespecteerd en dat u niet alleen staat.

3. Directe interventie bij juridische problemen: Of het nu gaat om een dringende zaak, een beschermingsbevel of een ander noodgeval, onze altijd beschikbare advocaten zullen snel handelen om uw belangen te behartigen.

4. Advies en geruststelling: Soms heeft u buiten kantoortijden alleen juridisch advies nodig, of wilt u zeker weten dat u de juiste beslissing neemt. Onze advocaat 24/7 bereikbaar voorziet u van nauwkeurige informatie en advies, zodat u met vertrouwen kunt handelen.

Het leven is onvoorspelbaar, maar bij Strafzaak Advocaten geloven we dat u toegang moet hebben tot eersteklas juridische ondersteuning wanneer u die het meest nodig heeft. Onze commitment om als advocaat 24/7 bereikbaar te zijn, toont onze toewijding aan u en uw zaak. Wij zijn er voor u, dag en nacht, om ervoor te zorgen dat uw rechten beschermd worden en dat u de best mogelijke uitkomst bereikt.

Onze beste advocaten staan u 24/7 bij.

Heeft u dringend juridische bijstand nodig? Bij ons is een advocaat dag en nacht, 24 uur lang, direct beschikbaar om u te ondersteunen. Met een team van strafrechtadvocaten die gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring hebben, streven wij naar vrijspraak of minimalisering van uw straf. Onze expertise omvat een breed spectrum van het strafrecht, waardoor we u altijd van dienst kunnen zijn.

Edwin Breetveld advocaat 24 uur bereikbaar

Edwin Breetveld

Advocaat en partner. Sinds 1978 is Edwin advocaat en een zeer ervaren specialist op het gebied van strafrecht.

Jeremy Rens advocaat 24 uur bereikbaar

Jeremy Rens

Advocaat sinds 2011 en gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht.

Daarom kiest u voor advocaat 24/7 bereikbaar

Gratis eerste consult

Ongeacht uw situatie, ons initiële gesprek is altijd zonder kosten. In tijden van crisis staan we direct voor u klaar, waarbij dit eerste consult u niets kost. Tijdens dit gesprek adviseren wij u over de beste stappen voor uw situatie en treden we direct handelend op.

Z

Erkende & gerenommeerde advocaten

Elke ’24 uur bereikbare’ advocaat in ons team is een specialist op het gebied van strafzaken. De tevredenheid en ervaringen van onze cliënten getuigen van hun expertise en toewijding.

}

Doeltreffend & direct

Wij treden onmiddellijk op om u de beste bijstand te bieden. Dit resulteert vaak in een versnelde vrijlating, volledige vrijspraak of, in het uiterste geval, een zo mild mogelijke straf.

Locatie in Den Haag

Ons kantoor bevindt zich in het hart van Den Haag, maar onze diensten strekken zich uit over heel Nederland. Waar u zich ook bevindt, onze advocaten zijn er om u bij te staan.

Kosten van een advocaat 24 uur bereikbaar

Indien het blijkt dat u geen recht heeft op Pro Deo rechtsbijstand, is ons reguliere tarief van toepassing. Wij hanteren vaste en transparante tarieven in strafzaken. Om te bepalen of, en in welke mate, er gefinancierde rechtsbijstand van toepassing is, adviseren wij u contact met ons op te nemen.

mr. P.L.G. (Jeremy) Rens

mr. E. (Edwin) Breetveld

Geen spoed, maar wel een advocaat nodig?

"Zeer kundig"

Zeer ervaren advocaten die het maximale uit mij zaak hebben gehaald.

Nourdin S.

 

"Betrouwbaar en doortastend"

Met de hulp van Strafzaak Advocaten een goede schikking met het OM kunnen maken. Altijd bereikbaar en op de juiste momenten doortastend gehandeld

Pieter. K.

 

"Vrijspraak"

Eeuwig dankbaar ben ik voor de professionele hulp die ik heb gekregen in mijn zaak. 

Mo A.

 

Geen directe spoed? Vul het formulier in en een strafzaakadvocaat neemt contact met u op.

Binnen 24 uur, op werkdagen, nemen wij contact met u op.

Bel ons

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat